Over ons

Genuine Works is sociaal verantwoord. Kwaliteit afleveren in deze sector is mensenwerk, vandaar dat wij onze mensen centraal hebben staan.

Wie zijn wij?

Genuine Works is ontstaan in 2016 en geïnitieerd door Achie El Ghazaoui. Achie heeft na zijn studie, sociaal-juridische dienstverlening, zijn carrière opgebouwd als senior intercedent en assistent vestiging manager binnen de uitzendbranche. Na deze periode heeft Achie zijn weg vervolgd in de Hospitality branche als Housekeeping manager in diverse hotels. Achie heeft tevens zijn beveiliging diploma’s behaald en zet nu al zijn kennis, van zowel voor als achter de schermen, in om van Genuine Works de ideale partner te maken voor uw bedrijf.

Genuine Works hanteert een op maat gemaakt trainingsmodel dat zich naast vaktechnische aspecten ook op de persoonlijke ontwikkeling, cultuur en teamdynamiek richt van zijn medewerkers. Dit zorgt voor bewustere mensen die hun kwaliteiten gerichter kunnen inzetten en zich flexibeler/makkelijker kunnen voegen in ieders team. Naast reguliere medewerkers, helpen wij ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door middel van goede begeleiding, training en controle op de werkvloer gedurende de arbeidsrelatie garanderen wij de kwaliteit die u van ons mag verwachten.

Het doel is dan ook niet alleen groei en winst, maar tevens het oplossen van een maatschappelijk probleem.

Doelgroep ‘afstand tot de arbeidsmarkt’

Het is onze ervaring dat het overgrote deel van deze doelgroep goed functioneert. Bedrijven met veel ervaring beamen dit en zijn vrijwel altijd erg tevreden. Wij durven zonder meer te schrijven dat de kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt vaak meer intrinsieke motivatie met zich meebrengen dan de reguliere kandidaat. Uiteindelijk zorgt Genuine Flex ervoor dat al haar mensen vanuit hun eigen kracht presteren en voldoende training krijgen om zich positief te ontwikkelen. Dit zorgt voor gelukkige medewerkers die de kwaliteit voor onze klanten voorop hebben staan.

Samen groeien is samen bouwen aan een betere toekomst.

Be Genuine, Be flex!