Oprecht, sociaal gedreven en professioneel in elk aspect

Innovatieve trainingsoplossing!

Met jarenlange ervaring in het opleiden van hotelpersoneel van verschillende merken, hebben we een innovatieve benadering van training ontwikkeld die gebruikmaakt van technologie om specifiek in te spelen op de eisen van uw hotel.

Snel & flexibel!

Bij Genuine bieden we bekwame professionals die naadloos integreren met uw team. Ons flexibele personeel levert uitzonderlijke service en professionaliteit, zodat uw hotel soepel blijft draaien, ongeacht ziekte of arbeidstekorten. Vertrouw ons om het personeel te leveren dat u nodig heeft om te slagen.

Dé One-stop-shop

Bij Genuine zijn wij uw one-stop-shop voor uitgebreide hotelservices. Van eersteklas receptie tot uitzonderlijke beveiliging en schoonmaak, wij behandelen elk aspect van uw hotelactiviteiten, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van een uitstekende gastervaring.

Genuine Hotelprofessionals

Bij Genuine bieden we een scala aan uitgebreide services die ons uw one-stop-shop maken voor al uw hotelbehoeften. Naast eersteklas hotelreceptiediensten bieden we ook uitzonderlijke beveiliging, schoonmaak en meer.Of u nu betrouwbaar personeel nodig heeft om de veiligheid van uw gasten te waarborgen, efficiënte schoonmaakdiensten om uw kamers in onberispelijke staat te houden of een andere hotel gerelateerde service, wij hebben de expertise en middelen om aan uw behoeften te voldoen. Vertrouw op ons om elk aspect van uw hotelactiviteiten af te handelen, zodat u zich kunt concentreren op het leveren van een uitstekende gastervaring. Neem vandaag nog contact op met Genuine voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw hotel naar een hoger niveau te tillen.

Contact opnemen

Zeg vaarwel tegen personeelstekort

Het kiezen van de juiste professionals voor uw hotel is cruciaal. Bij Genuine integreert ons team van bekwame professionals naadloos met dat van u. Onze flexibele, ervaren medewerkers begrijpen het belang van gastvrijheid, professionaliteit en uitzonderlijke service en leveren consequent resultaten. Zeg vaarwel tegen zorgen over ziekte van personeel of een krappe arbeidsmarkt – wij helpen u verder. Vertrouw ons om het personeel te leveren dat u nodig heeft om uw hotel soepel te laten draaien.

Contact opnemen

 

“We zijn onlangs een partnerschap aangegaan met Genuine en kunnen niet gelukkiger zijn met hun diensten. Als one-stop-shop voor al onze hotelbehoeften bieden ze kwaliteitsdiensten en hebben ze de expertise om onverwachte situaties en incidenten aan te pakken. Dankzij hun innovatieve trainingsmethoden konden we om hun personeel snel aan boord te krijgen en ze naadloos in ons team te integreren. We kunnen ons gewoon niet voorstellen ons hotel zonder hen te runnen. Genuine is een waardevolle toevoeging aan ons team geweest en heeft ons in staat gesteld ons te concentreren op het leveren van een uitstekende gastervaring.”

Manager hotelketen Noord-Holland

Gedreven collega’s

werknemers blijven in het bedrijf